Biografia

Duo E. Alavillamo historiikki

Musiikki on ollut tie jota me olemme kulkeneet elämän alusta asti. Sillä tiellä kohtasimme ja löysimme yhteisen musiikin. Samankaltainen historia klassisen musiikin opinnoista kevyen musiikin harrastamiseen lukuisten bändien parissa on muokannut meidän musiikillista ajattelua samaan suuntaan. Tykkäämme moniulotteisesta ja rehellisestä musiikista ja vahvoista tunteista.

Yhteinen musiikin tekeminen alkoi improvisaatiosessioilla, joiden tuloksena syntyivät kappaleet CoreBaroque -bändimme ensimmäiselle albumille Only this moment. CoreBaroquen kamarirokiksi tituleerattu omaleimainen musiikkityyli on vienyt meitä konsertoimaan mielenkiintoisiin paikkoihin. Musiikkivideo kappaleeseen Strong kuvattiin Islannin upeissa maisemissa.

Duo E. Alavillamo syntyi CoreBaroquen vanavedessä. Halusimme laajentaa musiikillista reviiriä ja päästä ilmaisemaan itseämme entistä monipuolisemmin. Halusimme viihdyttää ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa. Näin onkin duon myötä käynyt. Olemme saaneet keikkailla sekä eleganteissa juhlissa taustalla tunnelmoiden, että riehakkaammissa karkeloissa tanssittaen ja laulattaen juhlaväkeä.

Aluksi Duon oli tarkoitus olla instrumentaatioltaan yksinkertainen kitara&laulu -duo. Hyvin pian mukaan tuli myös Elinan piano ja CoreBaroquesta tutut koristeelliset kuvioinnit. Kaipasimme mukaan myös enemmän rytmiä ja meininkiä ja pystytimme Esan eteen rumpusetin. Akrobaattimaisesti Esa loihtii rummuilla ja kitaralla sekä rytmit että harmoniat. Nykyään tämä kokonaisen bändin instrumenttivalikoima on mukana lähes kaikilla keikoilla.

Haastamme itsemme musiikillisesti ulottumaan yhä laadukkaampaan ja monipuolisempaan ilmaisuun. Haluamme tarjota kuulijalle parhaan mahdollisen elämyksen, mielenkiintoisia sovituksia ja hyviä soundeja. Tärkeintä meille on hyvä fiilis, heittäytyminen hetkeen ja hauskanpitoon yhdessä yleisön kanssa.